SpeedBalance Forum

SpeedBalance => Speedbalance - Boekhouden => Topic gestart door: Annelies op augustus 24, 2016, 09:10:33 am

Titel: Bericht van SB producent ivm Windows 10 anniversary
Bericht door: Annelies op augustus 24, 2016, 09:10:33 am
Hallo allemaal,
Hier een berichtje van de producent van SpeedBalance 5 en 6, Banana.ch SA in Lugano, Zwitserland. Indien u met bovenstaand probleem geconfronteerd wordt - SpeedBalance funktioneert niet onder de Windows 10 anniversary update - en u wenst met SpeedBalance verder te werken, neemt u dan contact met ons op. Wij verlenen u een gratis, tijdelijke licentie voor Banana 8 NL edition (opvolger van SpeedBalance, uw bestanden zijn volledig compatibel), zodat u voorlopig verder kunt. In de tussentijd beraden wij ons over de mogelijkheden voor de toekomst.
Stuur ons een email op: nl@banana.ch mvv Windows 10 anniversary.
Namens SpeedBalance/Banana.ch SA,
Annelies
Titel: Re: Bericht van SB producent ivm Windows 10 anniversary
Bericht door: bekker004 op oktober 27, 2016, 08:44:31 pm
Download:
http://support.hypack.com/support/index.php?/Knowledgebase/Article/View/355/24/windows-10-anniversary-update---fix-to-run-hypack-2016

Unpack in speedbalance60 directory.

This will fix the problem
Titel: Re: Bericht van SB producent ivm Windows 10 anniversary
Bericht door: Annelies op maart 07, 2017, 11:51:00 am
Vanaf vandaag zijn de nieuwe versies van Banana 8 NL op de markt: de Essential, Standard en Professional version. Indien u, als (voormalig) SpeedBalance gebruiker, wenst verder te werken onder Windows 10 - Speedbalance wordt alleen gegarandeerd tot max. Windows 7 en kan niet geopend worden onder Windows 10 anniversary - kunt u aan de slag met één van deze drie versies. De Essential versie is gratis, terwijl een licentie voor de Standard en voor de Professional versie aangekocht kan worden voor 49,-, resp. 109,- Euro.

Meer informatie voor de aankoop of voor het verkrijgen van een gratis licentie voor de Essential versie, vindt u op onze pagina: Prijzen (https://www.banana.ch/nl/purchase_nl).
In de pagina's Details van ons aanbod (https://www.banana.ch/nl/node/9795) en Overgang SpeedBalance/Banana 8 (https://www.banana.ch/nl/node/9865) kunt u zelf zien welke versie het meest geschikt voor u is. Probeer het zelf.

Opgelet: nu het bovenstaande nieuwe aanbod beschikbaar is, worden er geen tijdelijke Banana 8 NL licenties meer verstrekt, u kunt direct verder met één van deze drie definitieve versies.